We Write

“Chianti” Zilverhuys Chianti Santa Cristina

10
jan 2014
0

Locatie controle van de Raad van Beheer

Gigi buiten aan het ravotten
Gigi buiten aan het ravotten

Op 23 december 2013 zijn de pupjes Missy en Jack uit ons Pirates of the Caribbean nestje gechipt door de Raad van Beheer. Wij hebben die dag ook een locatie controle gehad van de Raad van Beheer om te kijken of we aan de regels voldoen. Vandaag op 9 januari 2014 kreeg ik dit bevestigd via een brief.

“De Raad van Beheer is verheugd u te melden dat uw Chihuahua kennel voldoet aan de gestelde eisen”

Ik ben er  super trots op.
Onze hondjes wonen slapen en spelen  heerlijk in de woonkamer waar ze hun eigen plekje hebben om te slapen maar het liefst doen ze dit met zijn allen op de bank tussen ons in, Nog even dan zitten wij op de grond en hebben onze hondjes de gehele bank voor hun alleen.


Facebook